x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

TQM (Tokheim Quality Meter)

Request a quote

Tokheim meter piston

De meter is in feite het hart van de brandstofpomp en nauwkeurigheid staat op de eerste plaats. Tal van problemen kunnen de prestaties beïnvloeden – meterafwijkingen, filters die verstopt raken en sommige hebben moeite met de nieuwste biobrandstoffen en additieven.

De Tokheim meter, de TQM®, is zorgvuldig ontworpen om zijn nauwkeurigheid over zijn volledige levensduur te behouden.

Totale kwaliteit in een meter

Als een meter begint af te wijken, zelfs met de allerkleinste marges, kan dit resulteren in een groot jaarlijkse verlies op een station. De typische afwijking geassocieerd met meters is echter vrijwel verdwenen uit de TQM ®, die getest is over 12 miljoen liter, d.w.z. de levensduur van de meeste meters. Hij heeft de laagste afwijkingskenmerken op de markt, daar hij getest en gecertificeerd is door de toonaangevende onafhankelijke testorganisatie van Europa, NMi ®. Het algehele resultaat is een lange termijn besparing voor uw tankstation en geoptimaliseerde verwerkte hoeveelheden.

NL-TQM-info

Het robuuste ontwerp van de TQM maakt hem geschikt voor werk onder de zwaarste omstandigheden met een uitgebreid aantal brandstoftypes. Dit is belangrijk gedurende de levensduur van uw brandstofpompen, omdat het leidt tot een vermindering van vervanging en onderhoud van verstopte filters, wat meer nuttige werktijd, een hogere doorvoer en meer verkoop op uw tankstation betekent.

Lagere kosten over de levensduur

We weten dat de TQM een zeer nauwkeurige meter is die helpt om brandstofverlies te verminderen, maar daar houden de totale besparingen niet mee op. Om te beginnen, is de TQM Tokheims wereldwijde standaardmeter, dus u hoeft niet extra te betalen om ervan te profiteren.

De meter is robuust in het hanteren van alle soorten brandstof, en kan dus gebruik maken van een standaard 90-micron filter – deze filters raken niet zo gemakkelijk verstopt met vuil en vereisen dus minder onderhoud tijdens de levensduur van de verdeelzuilen. De TQM is ontwikkeld om alle types brandstof te behandelen, dus vereist geen extra software om het afgeven van verschillende producten te beheren.

Uiteindelijk zullen uw meters dankzij een verbeterde nauwkeurigheid en minimale afwijking profiteren van lagere interventie- en kalibratiekosten tijdens hun levensduur.

Meter-Testing

Tests en certificering: Over NMi

De TQM is ook getest en gecertificeerd door NMi, een van Europa’s grootste onafhankelijke experts voor het testen, certificeren, kalibreren en trainen op het gebied van metrologie. De organisatie heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië en België. Fabrikanten en eindgebruikers kunnen rekenen op wereldwijde acceptatie van NMi meetrapporten en certificaten.