x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

TQP (Tokheim Quality Pump)

Request a quote

Tokheims TQP zuigpomp heeft zijn betrouwbaarheid en prestaties keer op keer onder de zwaarste omstandigheden en in de ongunstigste omgevingen bewezen. Er zijn vandaag de dag meer dan 1 miljoen eenheden geïnstalleerd. Een laag stroomverbruik en hoogwaardige prestaties maken dit een rendabele

pomp. Wij bieden twee soorten pompen: de Tokheim Quality pomp – regelmatige snelheid (TQP-RS) of de Tokheim Quality pomp – hoge snelheid (TQP-HS).

Tokheim Quality pomp – standaard snelheid (TQP – RS)

De TQP-RS maakt gebruik van een roterende schottenpomp met koolstofschoepen die een uitzonderlijke zuigkracht produceert, zelfs wanneer de pomp droog staat. Een gepatenteerd, volledig statisch apparaat zorgt met behulp van een vortexeffect voor luchteliminatie tot aan extreme toleranties.

Het ontwerp van de TQP garandeert een lager geluidsniveau op het tankstation bij snelheden van 40/80 LPM, en het lage elektriciteitsverbruik vermindert nog eens extra de totale bedrijfskosten van uw Quantium brandstofpomp.

Tokheim Quality pomp – hoge snelheid (TQP – HS)

De TQP-HS is een compacte, innovatieve zuigpomp voor toepassingen met hoge snelheid (80/130 LPM). Het is een zelfaanzuigende zuigpomp met een luchtseparatie-unit. Het subsysteem is een tandwielpomp aangedreven door een externe elektromotor en V-riem. Deze zeer betrouwbare pomp is ontwikkeld en

ontworpen voor gemakkelijk toekomstig onderhoud; met eenvoudige toegang tot alle subeenheden aan voor- en achterzijde is het niet nodig om de gehele pompmodule uit te bouwen, waardoor de TQP-HS uiterst onderhoudsvriendelijk is.

TQP-HS