x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

24.11.2015

Crypto BNA voor kaart- en contante betalingen


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Meer dan de helft van alle transacties wordt met contant geld betaald. Bankbiljetten en munten zijn nog steeds erg geliefd onder uw klanten. Heeft u één of meerdere onbemande tankstations? Dan is de kans groot dat u omzet misloopt als u klanten geen mogelijkheid biedt om contant te betalen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan toeristen die bij uw onbemande station komen tanken, maar ook klanten die liever niet met een pinpas betalen. Met name onbemande tankstations richten zich op kaartbetalingen en niet op contante betalingen en lopen daardoor omzet mis. Dat is zonde én bovenal niet nodig met de Crypto BNA!

Crypto-BNA-panorama-3

Crypto BNA?
De Crypto BNA behoort net als de bekende Crypto DIT en Crypto Slimtouch tot ons aanbod van geavanceerde outdoor betalingssystemen. BNA staat voor Bank Note Acceptor en accepteert zoals de naam al doet vermoeden zowel bankbiljetten (in maar liefst 12 verschillende valuta) als betalingen met kaarten en RFID. 

Hoe werkt het?
De BNA is bijzonder veilig compleet met anti-fraude en anti-sabotagevoorzieningen. Het contante geld wordt opgeborgen in een veilig compartiment in de unit. Deze unit maakt uiteraard gebruik van de nieuwste sensor- en alarmtechnologie. Indien er getankt wordt voor een bedrag lager dan ingevoerd dan zal de BNA voor het verschil een tegoedbon aan uw klant verstrekken die de klant voor een volgende tankbeurt kan gebruiken.

Ervaringen
Enige tijd geleden heeft Tokheim bij de Makro in Amsterdam twee Crypto BNA’s geplaatst om zo het station volledig onbemand te maken. De plaatsing is een groot succes gebleken! De ervaring van onze klant en het volledige project, kun u hier lezen en bekijken (of klik op onderstaande afbeelding).

Makro_Tokheim1

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Crypto BNA voor op uw station(s) of wenst u een offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling.

Sales Dordrecht, Nederland:
Telnr. +31 (0) 88 147 15 30
E-mail: Sales@dordrecht.tokheim.com

Sales Turnhout, België:
Telnr.  +32 (0) 14 44 85 00
E-mail: Sales@turnhout.tokheim.com