x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

05.11.2013

Een nieuw station volledig ingericht door Tokheim opent zijn deuren

Tokheim Netherlands BV installeert dispensers, betaalterminals en LED verlichting in Slagharen.


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Op 1 augustus 2013  is Tankstation Tholen B.V. in Slagharen geopend. Tokheim heeft voor deze locatie de tank-, leiding – en elektra werkzaamheden verricht en de LED verlichting aangebracht. Op dit station zijn Q510 dispensers, Crypto DIT terminals en een Fuel POS geplaatst.

_STU3480web

_STU3494web

Marloes Tholen (eigenaresse Tankstation Tholen) over de LED verlichting: Bij de nieuwbouw van ons tankstation hebben we gekozen voor de LED verlichting van Tokheim. Het geeft ons de moderne en frisse uitstraling die we wensen, de verlichting is goed van kleur. De sensoren zorgen er voor dat er geen overdaad aan licht onder onze luifel is, maar dat het op  de juiste momenten feller wordt, een energiebesparende oplossing die ook nog zorgt voor een veilig gevoel bij onze klanten. De (veelal kantelbare) LED armaturen van Tokheim die we in onze shop gebruiken zorgen er voor dat we het licht op de juiste plaats hebben.”

_STU3440web

_STU3445web

_STU3459web