x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

22.06.2015

Nieuw in My Tokheim


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Vanaf dinsdag 9 juni 2015 is er een nieuwe versie van My Tokheim beschikbaar. Deze nieuwe en geoptimaliseerde versie bevat nieuwe functionaliteiten die het gebruikersgemak vergroten. 

My Tokheim
My Tokheim is ontwikkeld om u als klant nog beter van dienst te zijn. Met een persoonlijk My Tokheim-account kunt u storingen online melden en interventie-informatie (zoals monteurs- en keuringsrapporten) per station opvragen.

Nieuwe functionaliteiten
De nieuwe versie van My Tokheim is gerealiseerd naar aanleiding van de behoeften en feedback van onze klanten. Het is voor ons belangrijk dat u vanuit uw stationsstoel van alle gemakken voorzien bent en zelf eenvoudig stationsinformatie kunt raadplegen via uw My Tokheim-account. Wij hebben daarom alles op alles gezet om My Tokheim verder te optimaliseren.

Moderne uitstraling
Zodra u gaat inloggen op My Tokheim is de eerste verandering al zichtbaar. My Tokheim heeft een moderne ‘look and feel’ gekregen. We hebben de oude versie van My Tokheim in een nieuwe jas gestoken, want het oog wil natuurlijk ook wat!

My Tokheim 3 2015

Report notifications
Met My Tokheim kunt u interventie-informatie opvragen. Zo kunt u bijvoorbeeld dampretour- en monteursrapporten raadplegen. Deze rapporten worden automatisch opgeslagen onder uw My Tokheim-account. In de nieuwe versie is het nu mogelijk om per e-mail een seintje/notificatie te ontvangen zodra een nieuw rapport is toegevoegd. Een extra service van ons!

My Tokheim 2015

Geen inloggegevens voor My Tokheim?
Als u nog geen inloggegevens heeft ontvangen voor het gebruik van My Tokheim, kunt u contact opnemen met onze Helpdesk. Ook voor vragen over My Tokheim kunt u bij de Helpdesk terecht.

Helpdesk Dordrecht, Nederland:
Telnr. +31 (0)88 147 15 90
E-mail: helpdesk@dordrecht.tokheim.com

Helpdesk Turnhout, België:
Telnr. +32 (0)14 44 85 90
E-mail: helpdesk@turnhout.tokheim.com