x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

04.03.2014

Salland Olie kiest voor Tokheim kassasysteem


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Eind 2013 heeft Tokheim een overeenkomst afgesloten met Salland Olie voor het leveren van een kassasysteem in combinatie met Crypto VGA op hun locaties. Op een groot deel van de locaties van Salland Olie worden de producten van Tokheim naar volle tevredenheid gebruikt. Om deze reden heeft Salland Olie hun keus laten vallen op Fuel POS.

In eerste instantie is de opdracht voor de vervanging van de bestaande kassasystemen op hun BSP (Bedrijven Service Punt) locaties. De BSP locaties zijn onbemande locaties die speciaal opgezet zijn voor transport verkeer. In tweede fase heeft Salland Olie ook opdracht gegeven voor de vervanging van de overige kassasystemen op Firezone locaties (onbemande locaties voor particulieren).

Tokheim is erg blij met het vertrouwen van Salland Olie om deze belangrijke stations te voorzien van Fuel POS.

Over Salland Olie
Salland Olie is één van de grootste onafhankelijke leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Nederland, onder de merken Texaco en Firezone. Salland Olie is het moederbedrijf van Firezone, eigenaar van een uitgebreid netwerk van Bedrijven Service Punten voor de zakelijke gebruiker en beschikt over een hypermodern depot voor motorbrandstoffen in Kampen.