x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

21.05.2014

Spreker Hollandse dag bekend


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Van 3 t/m 5 juni 2014 gaat het gebeuren: de UNITI Expo 2014 in het Stuttgart Exhibition Centre! Speciaal voor de Hollandse dag op 3 juni 2014 hebben wij voor onze Nederlandse relaties een wel heel bijzondere spreker geregeld.

In de vorige Tokheim Update informeerden wij u al over onze deelname aan de UNITI Expo 2014 van dinsdag 3 t/m donderdag 5 juni 2014 in het Stuttgart Exhibition Centre! Dit jaar heeft Tokheim samen met de belangrijkste leveranciers van de Retail Petroleum sector gezamenlijk besloten om niet langer deel te nemen aan Automechanika, maar in plaats daarvan de kiezen voor UNITI Expo 2014.

Speciaal voor onze Nederlandse relaties organiseren wij op dinsdag 3 juni 2014 een Hollandse dag. Op deze dag verwelkomt ons Nederlandse team graag Nederlandse klanten op de stand. Naast de vele bijzondere innovaties die wij exposeren (o.a. Mobile payment en Progauge), hebben wij nóg een bijzondere verassing voor u. Wij zijn dan ook zeer verheugd om u te vertellen dat ‘serial entrepreneur’ Michiel Muller tijdens de Hollandse dag een lezing zal geven! Dat belooft een interessante dag te worden!

Over Michiel Muller

MMweb

Michiel Muller

Michiel Muller boekte op jonge leeftijd al internationaal succes met de benzineketen Tango. Na verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. Hij is een specialist op het gebied van ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Mede daarom fungeert hij ook actief als coach voor ondernemers en bedrijven. Met zijn kennis ervaring schreef hij het boek ‘Ervaringen van een serial entrepreneur’ welke werd verkozen tot beste ondernemersboek 2010/2011. Michiel is een veelgevraagd spreker en staat bekend om zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren. Regelmatig spreekt hij voor opdrachtgevers waar inspiratie een belangrijke wens is om een organisatie in actie te laten komen.

Hollandse dag

Dat het een interessante dag zal worden, is zeker. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over de bijdrage die Michiel Muller zal leveren aan de Hollandse dag. De lezing van Michiel start om 14.00 uur. We hopen na afloop van deze inspirerende lezing tezamen met u het glas te heffen bij de Tokheim stand. Dit jaar exposeren wij in Hall 6, standnummer A30 en A33.

Gratis vrijkaarten

Indien u de beurs wilt bezoeken, meldt u zich dan bij ons aan. Wij zorgen namelijk graag voor uw gratis vrijkaarten. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Sales via telefoonnummer +31 (0)88 147 15 30 of stuur een e-mail naar sales@dordrecht.tokheim.com met daarin uw naam, adresgegevens en uiteraard het aantal kaarten dat u wenst.

Wilt u graag meer informatie over de UNITI Expo 2014? Klik dan hier.