x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

10.11.2015

Tokheim aanwezig op Tankstation Vakbeurs 2015


Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Dit jaar vindt de tweede editie van de Tankstation Vakbeurs plaats op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. De Vakbeurs biedt dit jaar onder andere een congres met topsprekers, een uitgebreid workshopprogramma én een beursvloer met exposanten. Ook Tokheim is hierbij aanwezig!

Workshop
Naast dat wij u graag verwelkomen bij ons stand op de beursvloer, zien wij u ook graag tijdens onze interessante workshop ‘Verhoog het bestedingsgedrag van uw klanten’. De workshop vindt plaats in workshopruimte 2 vanaf 14.00 uur.

Toegang
De Vakbeurs is gericht op tankstation-, carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen en geheel gratis toegankelijk bij voorafgaande registratie. Registreren is mogelijk via de website van de Tankstation Vakbeurs.

Locatie
De inloop voor het congres start om 09.00 uur en de beursvloer is open vanaf 10.00 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het evenementencomplex.

Wij zien u graag tijdens de Tankstation Vakbeurs!

Adres:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE  HOUTEN

Uitnodiging bezoek Tankstation Vakbeurs 2015