x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

10.09.2015

Tokheim Update BELUX – september 2015

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Online loyalty: pasklare oplossing

Wilt u de klantenbinding versterken op uw station(s)? Kies dan voor de Online Loyalty applicatie!

Via een module op de Fuel POS, activeert u Online Loyalty voor uw individueel station, als ook  voor uw stationsgroep. Deze kant-en-klare oplossing is namelijk voor iedere stationsuitbater een handige tool waardoor klantenbinding toeneemt. Vanaf uw station op Fuel POS versie 33 of hoger draait, kan u probleemloos de module laten activeren door onze Sales afdeling.

Wanneer u voor een Online Loyalty pakket kiest, beheert u volledig zelf uw loyalty- of spaaracties. Via een gepersonaliseerde website kunnen uw klanten hun puntensaldo raadplegen of via de webshop deze inwisselen tegen door u gekozen geschenken.

Betaling 1 nieuwsbrief

Voordelen en mogelijkheden
Online Loyalty biedt u een waaier aan mogelijkheden en voordelen. Wij sommen hieronder de belangrijkste even voor u op:

 • Punten sparen: de klant kan op uw station bij elke brandstof- en/of shoptransactie loyaltypunten sparen.
 • Outdoor loyalty: de klant kan zowel binnen, als via de buitenbetaalterminal punten sparen.
 • Uitgestelde loyalty registratie: loyaltykaart vergeten? U kan tot 30 dagen na de transactie nog punten toekennen aan de spaarpuntenkaart.
 • Punten sparen bij voorafbetaling: wanneer de klant zijn tankbeurt vooraf betaalt bij de kassamedewerker, kan deze na de tankbeurt alsnog de loyaltypunten toekennen aan de klant.
 • Rebook van loyalty transacties: via de ‘rebook’-optie kan u een foutieve transactie en dus een foutieve spaaractie ongedaan maken. Zo kan u alsnog de correcte transactie met bijhorende punten nadien afrekenen.
 • Puntensaldo opvragen: de klant heeft twee mogelijkheden om zijn puntensaldo te raadplegen: via de website of via de kassamedewerker. De kassamedewerker kan de loyaltykaart scannen en zo een ticket afdrukken waarop het puntensaldo vermeld staat.
 • Punten inwisselen voor geschenk: de klant kan zijn loyaltypunten inwisselen voor een geschenk. Bij zo’n wissel schrijft de module Online Loyalty de punten correct af en registreert het de uitgave van de geschenken. Zo blijft het overzichtelijk voor u.
 • Bonuscoupons: wilt u dat extraatje meer bieden? U kan gebruik maken van bonuscoupons, waarmee uw klant extra punten kan sparen bij een volgend stationsbezoek.

wTokheim 130

Online Loyalty pakketten
Omdat ieder station anders is, bieden wij drie pakketten aan voor de module Online Loyalty. We gaan van start met het ‘Basispakket’, dat we uitbreiden met het ‘Plus pakket’ en het ‘Compleet pakket’.

Basispakket
Het Basispakket biedt u volgende functionaliteiten:

 • Sparen op liters: loyaltypunten per liter brandstof
 • Sparen op shopomzet: loyaltypunten voor shopaankopen
 • Merchant Portal: website waar de stationsuitbater onder andere spaaracties kan instellen en loyalty transacties kan raadplegen
 • Campagnes per Merchant: mogelijkheid om acties te selecteren voor één of meerdere stations naar keuze
 • Dubbele punten acties: verdubbelt de punten van de klant, waardoor u klanten kan aantrekken tijdens daluren
 • Tijdsacties: actie die enkel tijdens een bepaalde tijdsperiode geactiveerd is

Plus pakket
Het Plus pakket biedt u alle functionaliteiten uit het Basispakket aan, met als bijkomend voordeel:

 • Customer Website: een website voor de kaarthouder. Hier kan de klant het puntensaldo raadplegen, als ook de adresgevens van de aangesloten locaties zien. U kan deze website uitrusten met uw logo en de door u gewenste achtergrondkleur. Zo sluit deze website perfect aan bij uw bedrijfsidentiteit.

Compleet pakket
Optimaal profiteren van de Online Loyalty module? Kies dan voor het Compleet pakket. Hier zijn de functionaliteiten van het Basis en Plus pakket gebundeld en aangevuld met:

 • Sparen op artikelen: standaard ontvangst van punten op een van te voren bepaald artikel. Voorbeeld: 5 punten bij aankoop van een Coca-Cola product.
 • Productacties: acties die slechts op één bepaald product of een productencombinatie van toepassing zijn.
 • Webshop: webshop voor de kaarthouder. De klant kan nu niet alleen op het station punten inwisselen, maar ook online via de website. In de webshop stelt u een aantal artikelen beschikbaar. Wanneer de klant voldoende punten gespaard heeft, kan hij/zij de punten inwisselen voor een geschenk dat via post wordt verzonden.

webNL2

Interesse?
Benieuwd wat Online Loyalty u als meerwaarde kan bieden? Neem contact op met onze Sales-afdeling voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Voor Belux bereikt u ons op het telefoonnummer +32 (0)14 44 85 00 of via sales@turnhout.tokheim.com. Voor Nederland neemt u contact op via +31 (0) 88 147 15 30 of via sales@dordrecht.tokheim.com.

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Nieuw in Q300-reeks: 200 l/min

Sinds kort kan u in onze Quantium 300-reeks kiezen voor de debietoptie 200 liter per minuut. Deze pomp is speciaal ontwikkeld voor de transportmarkt. Denk hierbij aan boten, treinstations, trucks en industriële off-road vrachtvoertuigen.

Q310

Specificaties
Doordat er in deze Q310 twee pompblokken van 130 liter/minuut verwerkt zijn, wordt de brandstof via twee aparte leidingen aangezogen. Deze twee pompblokken zijn met elkaar verbonden en voorzien van een ultra-hoogdebiet pistool. Het ZVA 32-pistool is speciaal ontwikkeld voor debieten tot 200 liter/minuut en is voorzien van een breekkoppeling.

De pomp is uitgerust met een TQC-telwerk en voldoet aan de ATEX-richtlijnen. Daarnaast is onze Q310 eveneens verkrijgbaar in een MID gecertificeerde versie (MID: metrologische ijking).

Alle bestaande Q310-opties zijn verkrijgbaar op deze pomp. Bovendien kan ze ook geleverd worden in een ‘Marina’-uitvoering en is ze door deze extra behandeling geschikt voor plaatsing in corroderende omgevingen zoals kusten , aanlegsteigers voor boten,….

Quantium 310 200 liter/min

Vragen
Wil u meer weten over deze ultra-hoogdebietpomp? Neem contact op met onze Sales-afdeling voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Contacteer ons voor BeLux op het telefoonnummer +32 (0)14 44 85 00 of via sales@turnhout.tokheim.com. Voor Nederland bereikt u ons via +31 (0) 88 147 15 30 of via sales@dordrecht.tokheim.com.

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Tokheim als partner voor LPG

De Tokheim LPG-afdeling beschikt over jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in de verschillende vakgebieden, zoals ontwerp, bouw, service en onderhoud van vloeibare gasinstallaties LPG, butaan, propaan en DME.

Tokheim service
Tokheim verzorgt zowel in België, als in Nederland de service en het onderhoud aan LPG-installaties. Onze servicemonteurs voldoen steeds aan de laatst gestelde eisen door het volgen van regelmatige en doelgerichte opleidingen. Onze service is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar. Door middel van de nieuwste en modernste communicatiemiddelen (tablet) verzekeren we de meest efficiënte dienstverlening. Een goed voorbeeld hiervan zijn de automatische nachtbevoorradingen van onze servicewagens. We verzekeren bovendien al de service aan een groot netwerk van LPG-verdeelpunten en garanderen dan ook snel beschikbaar te zijn in geval van nood.

LPG 8 aangepast

Naast service en onderhoud op de LPG-installaties bent u bij Tokheim ook aan het juiste adres voor mogelijke aanpassingen aan uw installatie volgens de laatste Vlarem-regelgeving. We hebben hier zelfs een eigen aangepast niveaumeetsysteem voor ontwikkeld. Eveneens behoren aanpassingen of verplaatsingen van opslagtank of vulpunt ook tot de mogelijkheden.

Tokheim LPG-werkzaamheden

Tokheim LPG-werkzaamheden

Kant-en-klare oplossing
Alle werkzaamheden (civiel, elektra, gas) leveren wij u sleutel op de deur, waarbij we door onze expertise de downtime van de verkoop tot een minimum kunnen beperken. Bovendien kan u ook voor alle keuringswerkzaamheden bij ons terecht!

In Nederland zijn wij bijvoorbeeld actief op het gebied van de 6 jaarlijkse herbeoordeling- of verlengingskeuring. We beschikken over eigen ontwikkelde keuringsmethoden (waaronder akoestische keuring) die er voor zorgen dat tankbetreding niet meer noodzakelijk is. Deze werkzaamheden voeren we, in samenspraak met diverse keuringsinstanties, als sleutel op de deur uit.

Tokheim LPG

Tokheim LPG leidingwerken

LPG-installaties in het veld
Wij leveren reeds aan verschillende grote oliemaatschappijen de Tokheim LPG-pomp. Deze staat bovendien geïnstalleerd op verschillende autostrade en particuliere stations. Het spreekt voor zich dat deze LPG-dispenser feilloos werkt in combinatie met Fuel POS en Crypto VGA betaalterminals.

Verkoopt u LPG in een grensstation? Dan is het mogelijk om deze pomp uit te rusten met zowel een Frans als een Belgisch LPG-pistool.

Tokheim LPG

Interesse?
Neem contact op met onze Sales afdeling voor meer informatie. Voor België bereikt u ons via het telefoonnummer +32 (0) 14 44 85 00 of via sales@turnhout.tokheim.com. Voor Nederland contacteert u ons via +31 (0) 88 147 15 30 of sales@dordrecht.tokheim.com.

Previous article Next article