x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

21.05.2014

Tokheim Update Mei 2014

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

NIEUW: Tokheim ProGauge

ProGauge Overview News

Een goed tankinhoudmeetsysteem dat aansluit bij uw wensen en behoeften is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u uw brandstof kunt beheren, inventarisatie- en leveringsinformatie kunt traceren en natuurlijk uw winsten kunt verhogen. Tokheim ProGauge levert nu een complete serie milieu- en wetstockmanagementoplossingen waarbij u voor lokale ondersteuning ten allen tijde kunt beschikken over de meest ervaren brandstofspecialisten.

Bewezen kwaliteit

Alle onze ProGauge producten zijn zorgvuldig ontworpen, getest en geproduceerd volgens de strengste normen. Onze productiecentra zijn daarnaast gecertificeerd volgens de welgekende ISO 9001:2008 norm. U bent dus verzekerd van een goede kwaliteit!

wireless-probe

Flexibel aanbod probes

De probe meet het niveau van de tankinhoud. Zo weet u precies hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Door gebruik te maken van magnetostrictieve technologie meet de probe de tankinhoud zeer nauwkeurig. Afhankelijk van uw wensen en behoeften zijn de probes verkrijgbaar in verschillende maten (500 mm – 5.500 mm). Bovendien zijn ze geschikt voor alle soorten brandstoffen, inclusief LPG en AdBlue. Doordat de probes zijn vervaardigd van hard roestvrij staal bieden ze u een duurzame, langdurige en hoogwaarde oplossing.

Het is zelfs mogelijk om op afstand het tankniveau uit te lezen door gebruik te maken van draadloze probes. U kunt niet alleen op afstand configureren, maar ook de diagnostiek raadplegen.

Explosieveilige probes

Het verbinden van een console met een probe is niet altijd een vereiste. De door ATEX goedgekeurde XMT hybride probe/console biedt daarbij de perfecte uitkomst! Ingesloten in een harde en robuuste roestvrijstalen buis kan dit ProGauge product met alle soorten brandstoffen (inclusief LPG en AdBlue) worden gebruikt en is daarnaast explosieveilig.

Betrouwbare ondersteuning

Voortdurende ondersteuning bij uw wetstockmanagementsysteem is vereist. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt Tokheim over direct, lokaal service- en supportpersoneel over de hele wereld. Bovendien zijn onze tankinhoudmeetsystemen en probes direct integreerbaar met een verscheidenheid aan Tokheim producten zoals de Fuel POS en bieden wij een complete wetstockbewaking via onze partner Fairbanks.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze ProGauge producten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Tokheim via telnr. +31 (0)88 147 15 30 of per mail: sales@dordrecht.tokheim.com.

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Spreker Hollandse dag bekend

Van 3 t/m 5 juni 2014 gaat het gebeuren: de UNITI Expo 2014 in het Stuttgart Exhibition Centre! Speciaal voor de Hollandse dag op 3 juni 2014 hebben wij voor onze Nederlandse relaties een wel heel bijzondere spreker geregeld.

In de vorige Tokheim Update informeerden wij u al over onze deelname aan de UNITI Expo 2014 van dinsdag 3 t/m donderdag 5 juni 2014 in het Stuttgart Exhibition Centre! Dit jaar heeft Tokheim samen met de belangrijkste leveranciers van de Retail Petroleum sector gezamenlijk besloten om niet langer deel te nemen aan Automechanika, maar in plaats daarvan de kiezen voor UNITI Expo 2014.

Speciaal voor onze Nederlandse relaties organiseren wij op dinsdag 3 juni 2014 een Hollandse dag. Op deze dag verwelkomt ons Nederlandse team graag Nederlandse klanten op de stand. Naast de vele bijzondere innovaties die wij exposeren (o.a. Mobile payment en Progauge), hebben wij nóg een bijzondere verassing voor u. Wij zijn dan ook zeer verheugd om u te vertellen dat ‘serial entrepreneur’ Michiel Muller tijdens de Hollandse dag een lezing zal geven! Dat belooft een interessante dag te worden!

Over Michiel Muller

MMweb

Michiel Muller

Michiel Muller boekte op jonge leeftijd al internationaal succes met de benzineketen Tango. Na verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. Hij is een specialist op het gebied van ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Mede daarom fungeert hij ook actief als coach voor ondernemers en bedrijven. Met zijn kennis ervaring schreef hij het boek ‘Ervaringen van een serial entrepreneur’ welke werd verkozen tot beste ondernemersboek 2010/2011. Michiel is een veelgevraagd spreker en staat bekend om zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren. Regelmatig spreekt hij voor opdrachtgevers waar inspiratie een belangrijke wens is om een organisatie in actie te laten komen.

Hollandse dag

Dat het een interessante dag zal worden, is zeker. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over de bijdrage die Michiel Muller zal leveren aan de Hollandse dag. De lezing van Michiel start om 14.00 uur. We hopen na afloop van deze inspirerende lezing tezamen met u het glas te heffen bij de Tokheim stand. Dit jaar exposeren wij in Hall 6, standnummer A30 en A33.

Gratis vrijkaarten

Indien u de beurs wilt bezoeken, meldt u zich dan bij ons aan. Wij zorgen namelijk graag voor uw gratis vrijkaarten. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Sales via telefoonnummer +31 (0)88 147 15 30 of stuur een e-mail naar sales@dordrecht.tokheim.com met daarin uw naam, adresgegevens en uiteraard het aantal kaarten dat u wenst.

Wilt u graag meer informatie over de UNITI Expo 2014? Klik dan hier.

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Haal het meeste uit uw printer (Samsung 2825)

printer1 copyIn de Samsung 2825 Netwerkprinter is vanwege milieuredenen door Samsung de Imaging Unit (ook wel drum genoemd) gescheiden van de toner (inkt). De Imaging Unit gaat namelijk langer mee dan de toner (inkt) en hoeft daarom minder frequent vervangen te worden.

Wat is een Imaging unit?

De Imaging Unit is de drum die de teveel aan toner (inkt) weer van het papier afhaalt en opslaat in een toner opvangbakje.

Tijdige vervanging noodzakelijk

Om ervoor te zorgen dat uw printer goed blijft functioneren, raden wij u aan om de Imaging Unit na 9000 pagina’s te vervangen. Uw printer geeft automatisch een melding als de 9000 pagina’s zijn bereikt door middel van een knipperend rood led. Het knipperend rood led betekent dat vervangen van de Imaging Unit noodzakelijk is. Het niet vervangen van de Imaging Unit leidt tot een overvol toner opvangbakje waardoor de toner (inkt) in de printer terecht komt. Hierdoor zal uw printer defect gaan.

Printer2 copyHoe vervangt u de Imaging Unit?

Speciaal voor u hebben wij een handleiding gemaakt waarin staat beschreven hoe u de Imaging Unit zelf kunt vervangen. U kunt de handleiding hieronder downloaden en uiteraard printen zodat u deze later opnieuw kunt gebruiken.

Handleiding Samsung 2825 Netwerkprinter Imaging Unit

Tokheim TIP: Imaging Unit bestellen

Via uw account op My Tokheim bestelt u online gemakkelijk de Imaging Unit. U vindt de Imaging Unit onder ‘Printerbenodigdheden’. Als u nog geen inloggegevens heeft ontvangen voor het gebruik van My Tokheim, kunt u contact opnemen met onze Helpdesk via telnr. 088 – 147 15 90, of maak gebruik van het contactformulier op www.tokheim.nl.

Previous article Next article