x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

News & Events

28.07.2016

Tokheim Update NL – zomer 2016

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

'Meten is weten' met de prijzenbarometer

Onder het motto ‘meten is weten’ biedt XPetro de nodige tools aan die prijsinformatie inzichtelijk maken. Op deze manier kunnen stationseigenaars beslissingen  nemen die gebaseerd zijn op correcte en actuele informatie.  De focus ligt op een lange termijn relatie en het vinden van de meest geschikte oplossing om de groei en efficiëntie van een bedrijf te ondersteunen. Dit klinkt goed, maar hoe werkt het?

prijzenbarometer

Marktconforme prijzen
Blind beslissingen nemen op basis van halve of foutieve informatie kan funest zijn. Met de ontwikkeling van de Prijzenbarometer kunnen tankstationuitbaters op een eenvoudige manier  toetsen of hun prijzen marktconform zijn. De Prijzenbarometer geeft per direct een beeld van de eigen stations, maar ook van de omliggende stations waardoor de prijsstelling in de omgeving inzichtelijk is. Op die manier kan men razendsnel op de veranderende marktsituatie inspelen.

Voortdurend in ontwikkeling
De Prijzenbarometer is echter meer dan een overzicht van de brandstofprijzen van de omliggende stations. Voortdurend worden nieuwe features ontwikkeld of bestaande features bijgeschaafd. Een voorbeeld is de mogelijkheid om ook het verkoop volume te tonen, waardoor (mede op basis van historische gegevens) tendensen gedetecteerd kunnen worden. Door dit inzicht krijg je antwoord op vragen als: ‘Wat is de impact van een gewijzigde pompprijs op mijn brandstofverkoop (en wellicht shopverkoop)?”

prijzenbarometer2

Altijd up-to-date
Prijzen worden voortdurend opgehaald en geactualiseerd. Omwille van de behoefte aan actuele informatie is de Prijzenbarometer enkel beschikbaar in een cloud model (SaaS). Elke gebruiker heeft op die manier altijd de meest recente cijfers ter beschikking. Toegang is eenvoudig mogelijk met een internetbrowser en connectie, waardoor het ook onderweg een handig werkinstrument is!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sales Dordrecht, Nederland:
Telnr. +31 (0) 88 147 15 30
E-mail: Sales.dordrecht@tokheimsolutions.com

Sales Turnhout, België:
Telnr.  +32 (0) 14 44 85 00
E-mail: Sales.turnhout@tokheimsolutions.com

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Metamorfose in Burgh-Haamstede

Regelmatig worden stations grondig in de verbouwing of renovatie gezet. Tankposities worden omgezet, leidingwerk wordt omgelegd of volledig vernieuwd en nieuwe apparatuur wordt geplaatst. Het project bij Mol in Burg-Haamstede is een van de recente locaties die we volgen in de metamorfose. De locatie werd voorzien van nieuwe dispensers en ook ondergronds waren hierdoor  aanpassingen benodigd.

Een impressie van de locatie voorafgaand aan de werkzaamheden.

Foto0 Foto1

Om ondergronds de nodige werkzaamheden te kunnen verrichten wordt er gezaagd in de vloeistofdichte betonnen vloer. Een flinke klus, maar het is nodig om de ruimte te maken zodat de vulleidingen en zuigleidingen verplaatst kunnen worden. Het doel is meer ruimte te creëren op het pompeiland tussen de dispensers waardoor in de nieuwe situatie 2 auto’s achter elkaar kunnen tanken.

Foto2

Ter hoogte van de oude bestaande dispensers wordt het RVS instortframe geplaatst, zodat de Quantium 510 dispensers geplaatst kunnen worden. Het eiland wordt hiervoor ingezaagd.

Foto3

Om de posities van de dispensers om te kunnen zetten dienen de vulleidingen verplaatst te worden. Vervolgens kunnen de leidingen doorgevoerd worden in het bestaande eiland waarna het geheel afgewerkt wordt met vloeistofdichte manchetten.

Foto4

Het bestaande staal leidingwerk van de vulleidingen en de dampretour-en zuigleidingen moet ingekort worden. Met behulp van Smartflex leidingwerk wordt het geheel naar de nieuwe posities gebracht.

Foto5

Hier zien we de voorbereidende grondwerkzaamheden ten behoeve van het opnieuw storten van de vloeistofdichte vloer voor het gedeelte dat uitgezaagd is om het leidingwerk om te kunnen fitten.

Foto6

De vloeistofdichte vloer wordt gestort en hard uit.

Foto9

Hier zien we het eiland vlak voordat de coating wordt aangebracht.

Foto10

Nu de basis is gelegd wordt het tijd voor de afwerking. De dispensers kunnen geplaatst worden en vervolgens wordt het pompeiland voorzien van een mooie antraciet kleurige vloeistofdichte coating.

Foto11

Het eindresultaat mag er zijn! We zien hier de afgeronde werkzaamheden inclusief dispensers, de nieuwe RVS vulpuntenbak en de RVS KB aardingspaal die geplaatst zijn om hun posities. Een knap staaltje werk van onze monteurs!

Foto13

Foto12

Meer projecten vindt u tevens terug op onze website bij de Projecten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot vernieuwing op uw stations? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak.

Sales Dordrecht, Nederland:
Telnr. +31 (0) 88 147 15 30
E-mail: Sales.dordrecht@tokheimsolutions.com

Sales Turnhout, België:
Telnr.  +32 (0) 14 44 85 00
E-mail: Sales.turnhout@tokheimsolutions.com

Share

Facebook Share Icon Facebook Twitter Share Icon Twitter LinkedIn Share Icon LinkedIn Email Share Icon Forward RSS Icon RSS Feed

Terugblik op succesvolle UNITI 2016

Met meer dan 15.000 bezoekers uit 110 verschillen landen kunnen we terug kijken op een succesvolle editie van de UNITI expo welke vorige maand in Stuttgart heeft plaats gevonden.  Met 425 exposanten verdeeld over 35.000 m2 beursvloer kunnen we met recht spreken over de grootste retail petroleum en carwash beurs van Europa.

Wilt u nog eens terug blikken? Of heeft u het gemist? Hieronder een mooie impressie van  de Tokheim deelname op UNITI expo 2016. Binnenkort vertellen we u meer over nieuwe functionaliteiten die zijn gepresenteerd.

Er is al een datum bekend voor de volgende editie, dus mocht u al ver vooruit willen plannen, noteer dan 15 tot en met 17 mei 2018 in uw agenda voor een bezoek aan Stuttgart!

 

 

Previous article Next article