x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Nieuwbouw Tango Hedel (NL)

Request a quote

Donderdag 26 november 2015 werd het compleet nieuwe volledig onbemande Tango-station aan de Winkelseweg in Hedel opgeleverd. Met de afronding van de werkzaamheden is het station daarmee het 185e Tango-station in Nederland. Tokheim is nauw betrokken geweest bij de realisatie van deze nieuwbouw locatie. Zo is het tankstation voorzien van Tokheim Quantium 510 dispensers met dubbelzijdige Crypto VGA DIT‘s, plaatsten wij een nieuwe tank, monteerden staal leidingwerk, leverden/monteerden bekabeling, temperatuurdetectie, een noodstopsysteem en verzorgden de elektra-installatie op het voorterrein en de technische ruimte. Kijkt u mee!

Tango Hedel Header 2

Het 185e Tango-tankstation in Hedel is een mooi voorbeeld van een tankstation met onbemande oplossingen. Met behulp van een Fuel Hombase en Tokheim Quantiums uit onze 510 serie die voorzien zijn van dubbelzijdige Crypto VGA DIT’s (Dispenser Integrated Terminal) is het tankstation altijd geopend. Een 24/7 service station dus!

Een station wat 24 uur, 7 dagen per week geopend is, komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Dat vraagt verschillende expertises en vakmanschap! Onze discipline Tankinstallatie beschikt over deze kwaliteiten en is dan ook als eerste aan het werk gegaan om de ondergrondse (Euro/Diesel) tank af te vonken en te plaatsen in samenwerking met de civiele aannemer. Daaropvolgend hebben zij staal leidingwerk gemonteerd en kathodische bescherming aangebracht. Aan de afwerking is zeker gedacht. Zo is ook een RVS vulpuntenbak gemonteerd.

Tanog Hedel tankinstallatie leidingwerk staal 2015a

Voordat de dispensers werden geplaatst maakten onze monteurs de eilanden gereed, koppelden zij de Fuel Homebase, het tankinhoudmeetsysteem en het prijzenbord. Kleine details als het plaatsen van mooi weggewerkte vuilnisbakken direct aan de Tokheim Quantiums werden hierbij niet vergeten én een dispenser is zelfs voorzien van een dubbelzijdige opschakeling van 40/80 liter per minuut.

Tango Hedel Header 3a

Het station is daarnaast door onze Elektra discipline voorzien van bekabeling, vijf lichtmasten en LED-armaturen. Voor deze locatie is gekozen voor het reviseren van een bestaande verdeelkast welke onze monteurs hebben aangesloten in de technische ruimte. Zij verzorgden tevens diverse aansluitingen/groepen, de montage van temperatuurdetectie en het noodstopsysteem.

Tango Hedel Header 2

Het eindresultaat zorgde voor een aantal mooie duimen van Sander Groenen, Project Engineer NL bij Tango (links), en John Zijlmans, Region Manager Unmanned NL Team Leader bij Tango (rechts), waar we erg blij mee zijn.

Tango Hedel Header 4

Apparatuur en diensten