x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Ombouw Argos Gorinchem succes (NL)

Request a quote

In één week tijd was de ombouw van Shell naar Argos een feit. Het nieuwe Argos station in Gorinchem is op donderdag 27 augustus 2015 opgeleverd en is daarmee de eerste ombouw die wij voor Argos mochten realiseren. Een succesvolle ombouw met wederom een blije klant tot resultaat. Tokheim verzorgde de demontage van de Shell-identificatie, de montage van Argos-identificatie (op de luifel en shop), het schilderen van de shopgevel, de LED armaturen voor de luifelverlichting, het leveren en plaatsen van de vlaggenmasten, het prijzenbord en de spreaders boven de pompen en kleurde de dispensers om. Het eindresultaat mag er zijn!

Een week de tijd, dat is niet veel. Maar met de kennis en kunde die onze medewerkers in huis hebben, klaarden we de klus! We begonnen met het demonteren van de oude identificatie en verzorgden de Argos-identificatie op de luifel en het shopboeiboord. Ook de gevel van de shop werd in zijn geheel geschilderd.

shop

De luifelverlichting werd naast het Argos-logo voorzien van LED-armaturen.

Ook werd er een nieuw prijzenbord geleverd en geplaatst.

prijzenbord1

Natuurlijk konden de dispensers niet achterblijven. Deze werden omgekleurd naar de kleuren van Argos, inclusief de 2 takt pomp!

pomp 2

Boven de dispensers werden spearders gemonteerd.

spreader Argos

Om het helemaal af te maken werden tot slot nieuwe vlaggenmasten door ons geleverd en geplaatst.

vlaggen

Apparatuur en diensten