x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Restyling snelweg tankstation OK Nieuwegein (NL)

Request a quote

Het OK station in Nieuwegein is al jarenlang een succesvolle stop voor vele automobilisten. Het was echter tijd voor een grondige renovatie en onder andere Tokheim is hiervoor ingeschakeld om dit te kunnen realiseren. Het resultaat mag er zijn!

NIeuwegein_intro

In juni 2015 heeft Tokheim de renovatie van de OK locatie in Nieuwegein opgeleverd. Ten eerste is de bestaande situatie gedemonteerd. De 8 oude dispensers zijn volledig gedemonteerd en naar Bladel gebracht voor verschroting, een klus die in 1 dag geklaard was. Vervolgens is de basis voor de nieuwe apparatuur opnieuw gelegd door het bestaande leidingwerk aan te passen en de bekabeling te vervangen. De groepenkast is hierbij direct aangepast en er is ook een nieuwe patchkast geïnstalleerd ten behoeve van de netwerk infrastructuur.

OK Nieuwegein1

Nadat de nieuwe ophoogframes zijn geïnstalleerd heeft Tokheim in 2 fases 7 nieuwe Quantium dispensers geplaatst met de interactieve TQC-VGA telwerken waarop reclameboodschappen getoond kunnen worden. De nieuwe Quantium dispensers zijn tevens voorzien van Automatische Temperatuurcompensatie (ATC) en Closed Loop.

Nieuwegein_dispenser

Om de metamorfose compleet te maken en locatie weer volledig up to date te krijgen is de duo Fuel POS voorzien van een update naar de hoogste softwareversie. Hierdoor kon de locatie gaan werken met de nieuwe type barcodescanners en klantendisplays. De nieuwe barcodescanner scant sneller, is gemakkelijker in gebruik en scant ook QR-codes.  Het nieuwe klantendisplay biedt de mogelijkheid om reclameboodschappen te tonen. De combinatie met de reclamemogelijkheden op het voorterrein met het nieuwe TQC-VGA telwerk en het klantendisplay in de shop maken dit station geschikt voor interactieve multimedia.

Voor de grondige renovatie van de OK locatie in Nieuwegein zijn naast Tokheim nog een aantal andere partijen ingeschakeld. De werkzaamheden op locatie zijn in goede samenwerking uitgevoerd met Architectenbureau Van den Heuvel, Ballast Nedam, LPG De Visser en Installatiebedrijf Bek. In dezelfde periode als het plaatsen van de nieuwe Tokheim apparatuur is tevens LPG installatie uitgevoerd en de gehele luifel, inclusief verlichting vervangen.

Na 4 weken was het station weer volledig operationeel. We feliciteren OK met deze vernieuwde locatie!

Apparatuur en diensten