x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Succesvolle Crypto BNA plaatsing bij Makro Amsterdam (NL)

Request a quote

Tokheim heeft 2 Crypto BNA geïnstalleerd bij de Makro in Amsterdam en hiermee de locatie  volledig onbemand gemaakt.

Makro_Tokheim

Tokheim heeft in april 2015 twee Crypto BNA’s geplaatst en hiermee is de Makro locatie in Amsterdam volledig onbemand gemaakt. In de afgesloten ruimte waar voorheen een caissière voor de afhandeling van contante betalingen zorgde, zijn nu de BNA’s geplaatst. De Crypto BNA heeft een mooi en veilig ontwerp dat beschikbaar is als enkel- of dubbelzijdige oplossing. Het accepteert zowel bankbiljetten als betaling met kaarten en RFID. Het contante geld wordt opgeborgen in een veilig compartiment in de unit die gebruik maakt van de nieuwste sensor- en alarmtechnologie. De elektrische installatie op locatie is ten behoeve van de Crypto BNA’s aangepast.

Maurice Loozen van Makro:

De plaatsing van de BNA op ons station in Amsterdam is een groot succes! We merken dat de wens van klanten om onbemand te tanken groot is, maar zij willen ook de mogelijkheid houden contant af te rekenen. Met de BNA van Tokheim kunnen wij onze klanten nog meer van dienst zijn.”

Voor het mogelijk maken van het op afstand vrijgeven van de 3 LPG pompen heeft Tokheim een op afstand bedienbaar LPG vrijgave systeem gerealiseerd. Op deze manier heeft de receptie van Makro, die ongeveer 100 meter verderop zit, de mogelijkheid de pompen vrij te geven. Op deze manier kan onbemande LPG verkoop onder toezicht plaatsvinden. Naast de plaatsing van de Crypto BNA’s en het realiseren van de onbemande LPG verkoop heeft Tokheim tevens 24 luifelspots vervangen voor LED armaturen en de elektra aangepast.

Apparatuur en diensten