x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Vernieuwing Maas Nieuwkoop

In het eerste kwartaal van 2016 is de locatie Maas Nieuwkoop volledig vernieuwd. Tokheim is nauw betrokken geweest bij de vernieuwingen op dit station en heeft het betaalsysteem omgezet naar een onbemande setup in 34E kast. Er zijn 4 nieuwe dubbelzijdige Quantium 510 en 1 dubbelzijdige Quantium 510 LPG dispenser geplaatst. Voor het betalingsverkeer zijn er DIT’s geplaatst onder de dispensers en is de LPG pomp gekoppeld aan een Slimtouch OPT. Daarnaast is het Tokheim tankinhoudmeetsysteem Progauge geïnstalleerd.

Naast de nieuwe apparatuur heeft Tokheim ook de elektra en tankinstallatie voorzieningen verzorgd.

Het elektra team heeft ervoor gezorgd dat er nieuwe bekabeling ten behoeve van de dispensers, tankinhoudmeting en de betaalautomaten is gelegd. De bestaande terrein bekabeling is verplaatst naar de nieuwe technische ruimte. Er is een nieuwe verdeelkast geplaatst, de temperatuurdetectie is aangebracht en de elektrawerkzaamheden ten behoeve van LPG, inclusief toezicht, zijn voorzien. Het bestaande verkoopgebouw is schoon opgeleverd waarbij tevens nog de hoofdaansluiting en de telefoonlijnen zijn verplaatst. Aan de buitenzijde is de luifelverlichting nog vervangen voor 16 stuks LED armaturen.

20160229_142613

Ook onze discipline Tankinstallatie is actief geweest op de locatie. Zij hebben bestaande pompen en leidingwerk afgekoppeld en nieuwe leidingen aangelegd. Vulpunten zijn verplaatst naar  een ander eiland, inclusief de levering van een nieuwe vulpuntenbak. Uiteindelijk hebben zij tevens zorg gedragen voor de levering en montage van nieuwe frames en lekplaten.