x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

Tokheim biedt een volledig geïntegreerde betalingsoplossing die is ontworpen om aan de specifieke behoeften van de tankstationmarkt te voldoen.
 Tokheim Crypto VGA™ (outdoor betaalterminal) en Crypto IPT (indoor betaalterminal) zijn naadloos geïntegreerd met onze Electronic Payment Server (EPS) om de meest uitgebreide en beveiligde on-site kaartbetalingsoplossing te bieden.

Onze tank- en bankkaartautorisatie- en switchingservice verwerkt meer dan 300 miljoen transacties per jaar voor oliemaatschappijen, groothandel en onafhankelijke dealers. De zeer veilige online oplossing maakt het mogelijk transacties snel en veilig te autoriseren, zodat u uw klanten een betere service kunt bieden.

OASE

Tokheims Online Authorisation and Switching Environment (OASE) vereenvoudigt de betaling met tank- en bankkaarten bij het EPOS. Dit systeem elimineert de complexiteit van diverse belangrijke management- en protocolimplementaties uit de site en brengt deze terug tot één centraal doorschakelpunt. Eén enkel beveiligingsschema (gebaseerd op 3DES DUKPT) en één enkel protocol (gebaseerd van IFSF) is alles wat nodig is om Tokheim Fuel POS met OASE te verbinden – en vanaf dat moment hebt u de mogelijkheid om alle

kaarten te accepteren. Vanuit OASE worden de transacties vervolgens doorgeschakeld naar de betreffende bank-en tankkaartuitgevers in overeenstemming met hun specifieke beveiligings-en protocolrichtlijnen of worden rechtstreeks door OASE geautoriseerd. Deze oplossing biedt een enorm voordeel voor onze klanten, want eenmaal tot stand gebracht, wordt het heel eenvoudig om extra kaarten op hun sites te accepteren.

OASE als een bankkaart switch

OASE verwerkt alle belangrijke bankkaartschema’s, met inbegrip van Visa, MasterCard en American Express.                                                                                           Met OASE genieten onze klanten het voordeel dat ze hun favoriete uitgever met de gunstigste kaarttarieven en de beste service kunnen kiezen. Een sterk waardevoorstel wordt bereikt door samenvoeging van de transacties van

 

meerdere landen met dezelfde uitgever, wat onze klanten van de nodige “koopkracht” voorziet om te onderhandelen en lagere tarieven te verkrijgen.
OASE voldoet aan de relevante banknormen, is conform PCI DSS en biedt een superieur serviceniveau aan onze klanten.

OASE als een tankkaart switch

OASE biedt de meest complete tankkaartacceptatieoplossing van de sector door middel van talrijke beveiligde online verbindingen met tankkaartuitgevers. Voor een tankstation is het eenvoudig om de acceptatie van extra kaarten aan uw netwerk toe te voegen en uw omzet te verhogen. Voor tankkaartuitgevers biedt de geïnstalleerde Tokheim Fuel POS basis de snelste manier om in heel Europa hun kaarten te accepteren, bijvoorbeeld door deals van wederzijdse acceptatie met netwerken van tankstations af te sluiten.

OASE als eind-host

OASE biedt ook een volledig beheerde service voor de online verwerking van tankkaarten. Dit verlaagt het hoge investeringsniveau voor uitgevers van fleetkaarten voor het opzetten van een beveiligde online infrastructuur. In OASE vinden ze een aantrekkelijk businessmodel met een relatief lage investering. Door het gebruik van stoplijsten, witte lijsten, limieten en bijbehorende transactiebestanden, kan elke oliemaatschappij zijn eigen schemaregels opbouwen.

Tokheim Crypto VGA Loyalty

Loyalty en e-Vouchers

Tokheims betalingsoplossing ondersteunt ook een serie loyalty-applicaties. Wij bieden een loyaltypakket dat de standaardfuncties omvat, zoals het toekennen van punten op basis van gekochte artikelen en brandstoffen, de uitwisseling van punten voor cadeaus, plus bonuspunten via aangesloten couponprogramma’s. Deze algemene online loyalty-interface is gebaseerd op IFSF-normen en heeft dus een kortere doorlooptijd. Tokheim biedt ook een e-voucher applicatie met onze betaling die items zoals het aanvullen van het beltegoed, cadeaubonnen, tickets voor pretparken en nog veel meer dekt. Deze algemene e-voucher interface maakt gebruik van de IFSF-standaard met een barcode of artikelnummer / activeringscode en kan de service verder aanpassen door het toevoegen van logo’s/merken aan de afdrukken.