x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

Petrol Manager is Tokheims servergebaseerde oplossing waarmee u op afstand brandstofactiviteiten voor uw netwerk van stations (onbemand of bemand) kunt beheren. Het helpt u om uw netwerk gemakkelijk te beheren door middel van waarschuwingen, het bekijken van dagrapporten, en precies te zien hoeveel brandstof in uw tanks is opgeslagen. U kunt ook op afstand uw prijzen via de Petrol Manager veranderen, zodat u uw brandstoffen effectief kunt beheren vanaf elke plek.

.

Waarschuwingen en meldingen

De waarschuwingsmodule geeft u onmiddellijk een overzicht van de status van uw netwerk en identificeert snel mogelijke problemen. U kunt berichten ontvangen voor zaken als “uit voorraad”, brandstoflekkage, fraudealarmen en “papierrol op” van uw betaalterminals. Deze module biedt ook de mogelijkheid om een probleem via een sms of e-mail te melden.

reports-icon-small

Prijzenbeheer

Deze module geeft u een overzicht van de prijsstructuur in uw netwerk en biedt u de mogelijkheid om de prijzen centraal te beheren. U kunt eenvoudig brandstofprijzen voor standaardbrandstoffen en alternatieve brandstoffen wijzigen, met integratie van eventuele loyalty- of tankkaartapplicaties. De applicatie verandert vanzelfsprekend uw prijzenborden, en is dus een volledig geïntegreerde oplossing.

Brandstofbeheer

Met Petrol Manager kunt u verbinding maken met uw tankinhoudmeter om uw voorraadgegevens per station te bekijken. Eenvoudige en duidelijke afbeeldingen geven u een overzicht van de voorraad per tank, per tankgroep en per brandstof. U kunt de gegevens verder analyseren door te kijken naar trends van de afgelopen tijd, om ervoor te zorgen dat u op het juiste moment over de juiste voorraadniveaus beschikt.

Sales Management

Deze module biedt verschillende perspectieven op de verkoop van brandstoffen en geeft u een indicatie van de prestaties van elk station binnen uw netwerk. U kunt de prestaties per uur, dag, week of maand bekijken en deze voor de stations onderling vergelijken.

Toegang voor beheerders

Tokheims lokale support team zal een lijst van beheerders en gebruikers voor u opstellen. U kunt verschillende toegangsniveaus aan bepaalde werknemers toewijzen, en gemakkelijk beheren en controleren wie meldingen voor welke soort waarschuwingen ontvangt.