x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

Tankstations zijn een centrum van activiteiten. Waarom de klanten niet van informatie en vermaak voorzien? Onze 17-inch mediaschermen, TQC VGA, brengen promotionele acties, informatie en reclame tot leven. We geven niet alleen een scherm, maar leveren het volledige mediapakket, T-Media, dat u investeringsrendement biedt.

Hardware: Eén focuspunt met TQC-VGA

TQC VGA’s alles-in-een media-scherm en telwerk is de meest effectieve manier om media aan een geboeid publiek te leveren. In tegenstelling tot andere huidige media die in brandstofpompen zijn geïntegreerd, levert TQC VGA alle informatie op één speciaal scherm. Dit is tevens het grootste geïntegreerde scherm van de sector met zijn 17 inches. Er bestaat geen verwarring over waar je moet kijken als automobilist. Alle informatie wordt op één gebruikersinterface geleverd.  Dit grote scherm zorgt ervoor dat de automobilist niet wordt afgeleid tijdens het tanken en adverteerders en marketeers kunnen erop vertrouwen dat een geboeid publiek de media ziet. Meer over TQC

TQC VGA 17" screen

T-Media from Tokheim
T-Media: Toevoegen, plannen, afspelen.

Met T-Media hebt u een online-applicatie waarmee u media op uw verdeelzuilen kunt organiseren en afspelen. Het is volledig webgebaseerd, dus er hoeft geen software op het station geïnstalleerd te worden. Met T-Media van Tokheim voegt u content aan een playlist toe, plant u wanneer u deze wilt afspelen, en laat u deze afspelen om uw tankstation tot leven te brengen. Dit alles kan op afstand gedaan worden, altijd en overal in de wereld.

T-Media forecourt advertising

Gebeurtenisgestuurde media en reclame

T-Media is geprogrammeerd om “gebeurtenisgestuurd” te zijn. Dit betekent dat u een verscheidenheid aan berichten met behulp van meer geavanceerde marketingmethoden kunt overbrengen. De Media kunnen worden aangedreven door standaardgebeurtenissen zoals ‘idle’ (bijv. Welkom/Veiligheid bericht), ‘tanken’ (bijv. aanbieden van shopproducten of brandstoffen van hogere kwaliteit), of ‘einde tanken’ (bijv. Bedankt-bericht).

T-Media gaat ook een stap verder door marketeers de mogelijkheid te bieden om producten te promoten op basis van een groot aantal gebeurtenissen zoals brandstoftype, klantenkaarten, kentekenplaten (m.b.v. ANPR), op tijd gebaseerde acties, “gesloten”-mededelingen, buiten dienst borden. Dit verfijningsniveau onderscheidt het van het gewoonlijke afdraaien van reclames of 24/7 televisie.

Video’s, animatie, beelden, websites en nog veel meer

U kunt content zoals videoclips, flash-animaties, powerpoint-presentaties of webadressen aan de T-Media webservice vanuit elk punt in de wereld toevoegen. Upload de content en sleep deze vervolgens naar een playlist. Als alternatief kunt u content met behulp van onze eenvoudige templates-editor creëren. Tokheims lokale verkoopteams kunnen designservice leveren als u een meer gelokaliseerde en krachtigere boodschap wilt creëren.

Media types

Toegangscontrole

Verschillende soorten klanten zullen dikwijls toegang aan verschillende gebruikers van het systeem moeten verlenen. Als onafhankelijk station of NOC wilt u misschien dat grafisch ontwerpers hun content kunnen uploaden. Oliemaatschappijen willen misschien dat mediaproviders, reclamebureaus of marketingpersoneel vanaf verschillende locaties hun schermen beheren. U kunt verschillende toegangsniveaus snel toewijzen met een eenvoudig te gebruiken administratieve toolset.

Access Control

Increase shop sales

Voordelen van T-Media
  • Schermen stimuleren de klanten om hun gemiddelde uitgaven voor impulskopen alsmede voor aanvullende diensten zoals een wasstraat te verhogen. Met T-Media’s tijdsplanning kiest u welke presentaties u wilt afdraaien en wanneer. U kunt bijvoorbeeld koffiereclame in de morgen, sandwiches tegen lunchtijd en loterijkaarten ‘s avonds afdraaien. U kunt zelfs reclame voor de wasstraat in het weekend plannen.
  • Reclame met hoge impact brengt producten en diensten tot leven en zorgt voor doeltreffende communicatie met de doelgroepen – wat uw bedrijf van een concurrentievoordeel voorziet
  • Real-time informatie over bijvoorbeeld het plaatselijke verkeer en weersberichten kunnen eenvoudig toegevoegd en automatisch bijgewerkt worden en zo herhaalde bezoeken en de klantentrouw verhogen.
  • U kunt nationale, regionale en lokale reclame aanvullen met specifieke informatie en aanbiedingen van het tankstation; een geïntegreerde aanpak die de verkoop helpt te stimuleren