x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

fr | en |

Geslaagde ombouw Firezone Spijkenisse (NL)

Request a quote

Binnen een zeer kort tijdsbestek én met al onze disciplines hebben wij alles op alles gezet om de ombouw naar een onbemande Firezone locatie in Spijkenisse te realiseren. En uiteraard met succes! Wij hebben het voorste gedeelte van de shop gesloopt, het plafond van de luifel vervangen, de oude dispensers verwijderd, nieuwe bekabeling voor de dispensers voorzien, drie nieuwe dispensers geplaatst, de groepenkast vervangen voor een extra lichtmast, bestaande dispenserframes dichtgestort met beton en gecoat, de bestrating aangepast en een Fuel Homebase geplaatst. Een hele klus met een mooi eindresultaat.

Tokheim_Firezone_Spijkenisse_2015_2

In juli 2015 heeft Tokheim in samenwerking met verschillende partijen de ombouw van een bemand Texaco station naar een onbemand Firezone station afgerond. Naast de complete projectcoördinatie verzorgde Tokheim ook verschillende werkzaamheden. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden hadden we bij dit project twee echte uitdagingen. Zo hadden we te maken met een krappe deadline én brandstoftanks die aan de overzijde van de weg lagen. Het zag er even naar uit dat het Texaco station aan de andere kant van de weg gesloten moest worden, maar dat hebben we uiteraard door een technische aanpassing weten te voorkomen. Wij houden wel van een uitdaging!

Tokheim_Firezone_Spijkenisse_2015_3

We zijn begonnen met de sloop van de shop. Het achterste gedeelte van de shop is blijven staan en fungeert nu als technische ruimte. Doordat alleen het achterste gedeelte is blijven staan, hebben we ook de bestrating én vangrail aangepast.

Tokheim_Firezone_Spijkenisse_2015_5

De oude dispensers (incl. LPG) hebben we verwijderd en de LPG-leidingen zijn buiten gebruik gesteld. Daarvoor in de plaats zijn 3 Quantium 510‘s gekomen. Twee nieuwe dispensers hebben we op een andere positie geplaatst, de derde nieuwe dispenser is op dezelfde positie gekomen als dat de oude dispenser stond. We hebben in het bestaande eiland nieuwe gaten gemaakt voor de zuig- en dampretourleidingen (en elektra) zodat de twee nieuwe dispensers geplaatst konden worden. De bestaande pompframes hebben we dichtgestort met beton en nadien zijn de gehele eilanden gecoat.

Tokheim_Firezone_Spijkenisse_2015_7

Apparatuur en diensten