x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

Fuel POS 725px

Fuel POS, Tokheims toonaangevende EPOS, helpt u met het beheer van alle aspecten van uw bedrijf. Het systeem is een combinatie van een gebruikersvriendelijke touchscreen-interface met een krachtig management en analytische softwaretools. Het systeem zorgt voor een naadloze aansluiting op alle andere systemen van uw tankstation, waaronder

verdeelzuilen, betaling binnen of aan de pomp, CCTV, prijzenborden, tankinhoudmeetsystemen, back-office en wasstraat. Dit integratieniveau maakt u het leven gemakkelijker en geeft u en uw personeel meer tijd om uw klanten beter te dienen.

Fuel POS forecourt and convenience EPOS

Geïntegreerd eMIS

Fuel POS wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken set-up applicatie die eMIS wordt genoemd. Deze krachtige en intuïtieve software staat een snelle en zorgvuldige plaatsing van gegevens op uw nieuwe EPOS toe. Het instellen van brandstofsoorten, tanks en pompen wordt snel geconfigureerd; details van shopartikelen zoals beschrijving, afdeling en barcodes zijn eenvoudig toe te voegen.

Fuel POS: Specialist EPOS for petrol stations
Shopverkoop

Fuel POS is eenvoudig te gebruiken dankzij duidelijke pictogrammen, geluidssignalen, eenvoudige pop-upvensters, zorgvuldig ontworpen touchscreen lay-outs en artikelselectie met snelkoppelingen op het scherm. Een marketing-app die kortingen, happy hours, promoties en loyaliteitsprogramma’s regelt, stelt u in staat om uw shop effectief te beheren. De combinatie van dit alles met EMIS betekent dat u gedetailleerde en nauwkeurige bedrijfsrapporten kunt uitvoeren om uw verkoop en voorraden te optimaliseren.

Fuel POS convenience store

Fuel POS connects fuel dispensers

Voorterreincontrole

Eenvoudig aan te sluiten op alle soorten verdeelzuilen via een volledig geïntegreerde digitale pompcontroller. Het risico op doorrijders is verminderd d.m.v. functies als ingebouwde waarschuwingen, geïntegreerde videobeelden en vooraf te betalen brandstof.

Brandstoffen- en tankmanagement

Intelligente brandstofmanagementfuncties helpen brandstofverlies te beperken en compliantie te verbeteren. Het systeem wordt geleverd met automatische tankkalibratie, wetstock-reconciliatie, lekdetectie en volledig automatische afgifte detectiefuncties. Fuel POS helpt u uw brandstoffen net zo eenvoudig als uw voorraden te beheren.

Fuel dispenser nozzle booth Tokheim

Betrouwbaarheid en veiligheid

Fuel POS is het EPOS-systeem dat de voorkeur heeft van zowel internationale oliemaatschappijen als onafhankelijke tankstations, omdat zijn nuttige werktijd befaamd is binnen de sector. Uw tankstation kan vertrouwen op een snelle, stabiele en toekomstbestendige oplossing. Onze ontwikkeling van de betalingsveiligheid voldoet aan de strengste eisen van de betaalkaartindustrie, zodat u beter beschermd bent tegen fraude – zowel nu als in de toekomst.

Credit debit fuel card payment for forecourt shop

Training en ondersteuning
Overzicht rapporten

Fuel POS heeft een krachtige ingebedde serie gereedschappen om uw shop en brandstofvoorraden te beheren. Om het meeste uit uw systeem te halen, hebt u de juiste ondersteuning en training nodig. Tokheim heeft direct operationeel en ondersteunend personeel in meer dan 30 landen. We hebben een serie meertalige intensieve trainingscursussen opgezet om u op weg te helpen en een telefoontje is voldoende als u hulp in de toekomst nodig hebt.

Fuel POS helpt u om uw volledige bedrijfsvoering efficiënter te beheren. De geavanceerde rapporteringsfuncties helpen u te beoordelen waar alles goed gaat en gebieden die verbetering behoeven. De beschikbare rapporten betreffen o.a. het personeelsmanagement, shiftrapporten, kassiersactiviteiten, verkoopactiviteiten, toegangscontrole en dispenser- en tankmanagement. Vele andere zijn tevens beschikbaar.

Aanvullende applicaties

Outdoor betaling

De Crypto VGA van Tokheim breidt uw opties uit, maakt uw tankstation veiliger, helpt doorrijders te verminderen en helpt uiteindelijk de winsten te verhogen.

Meer over Crypto VGA

Fuel POS with outdoor payment
Back Office

Tokheims Konnect Back Office is geïntegreerd met Fuel POS om een ​​naadloze gebruikerservaring met behoud van de hoogste veiligheidsnormen te bieden – het is heden beschikbaar in meer dan 50 landen over de hele wereld. Tokheims Fuel POS integreert via een standaardinterface ook met honderden lokale backofficeleveranciers om gegevens voor business intelligence, leverantieketenanalyse, verzending/ontvangst en voorraadbeheer beschikbaar te stellen.

Tokheim Konnect Back Head Office

Gesloten afhandeling van contant geld

Safepay, ons systeem voor gesloten afhandeling van contant geld, vervangt de standaard geldlades door gesloten kassasystemen. Het betaalde geld wordt geteld en het correcte wisselgeld wordt automatisch teruggegeven. Met SafePay zijn winkels en personeel veiliger, worden kasverschillen en tekorten geëlimineerd en tijdrovende backoffice-administratie verminderd. Meer over SafePay

Tokheim SafePay
CCTV Security with EPOS
CCTV en veiligheid

Tokheim EYE is een kosteneffectieve beveiligingsoplossing die volledig geïntegreerd is met Fuel POS. Zoek eenvoudig op bon, gebeurtenis of tijd. De kassier kan op het Fuel POS scherm beelden zien van de betalende klant die tankt, om verwisseling te voorkomen. Andere functies zijn onder meer de vergrote zoom, ‘drag and drop’ media player en kentekenherkenning.

Fuel POS Codax car wash

Integratie wasstraat

Fuel POS is rechtstreeks verbonden met uw Codax decoder en drukt een unieke 6-cijfercode voor uw klant op zijn bon af. Extra balieruimte is beschikbaar gemaakt aangezien er geen afzonderlijke Codax units nodig zijn. En omdat het systeem volledig geïntegreerd is, wordt reconciliatie aan het einde van de dag door een druk op de knop uitgevoerd.