x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

LED-overview11

LED Verlichting

Goed zicht, een uitnodigende en veilige uitstraling, een duidelijk verlicht voorterrein, parkeerplaats, restaurant en shop terwijl u flink bespaart op uw energiekosten. Dat is wat Tokheim u kan bieden!

Luifelverlichting

Goede zichtbaarheid van uw tankstation vanaf de weg geeft meer attentiewaarde en motiveert bestuurders om een stop te maken tijdens hun reis voor het tanken van brandstof en of het aankopen van artikelen in de shop. Zowel brandstofdispensers, bedrijfsnamen op zuilen, auto’s en mensen dienen duidelijk gezien te worden. Bezoekers moeten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun bezoek aan uw station. Tokheim biedt het Flat LowBay luifelarmatuur aan met de optie R-linc, voor een draadloos netwerk besturingssysteem, welke extra functionaliteiten biedt (dimmen, Global PIR, etc.) en dat zelfs nog meer energiebesparende opties heeft waar geen programmering voor vereist is.

under-canopy11

under-canopy-3

Terreinverlichting

Wanneer de wegen, gebouwen en parkeerplaatsen rondom het tankstation goed verlicht zijn, geeft dit uw klant een veilig en verwelkomend gevoel. Tokheim biedt u een energie-efficiënte LED oplossing voor parkeerplaatsen, wegen en omgevingsverlichting met perfecte lichtniveaus met een laag energieverbruik.

Wasstraatverlichting

Vaak bieden tankstations naast de standaard services ook een wasstraat en wasbox faciliteit aan. Voor klanten dient dit niet alleen een praktische, maar ook een plezierige ervaring te zijn. Voor tankstations daarentegen is dit ook een belangrijke bron van inkomsten. De verlichting dient geschikt te zijn voor deze (natte) omstandigheden en moet een duidelijk en helder licht bieden voor bestuurders en wasstraatmedewerkers.

LED-carwash

shop-LED

Shopverlichting

LED verlichting biedt niet alleen oplossingen om energie te besparen voor buitenverlichting (voorterrein), maar kan tevens gebruikt worden om een gezellige en aantrekkelijke (2500-2700 K) uitstraling te creëren in uw shop, restaurant of bistro waar klanten zich comfortabel en welkom voelen. Tokheim biedt LED armaturen voor een aangename uitstraling door het gebruik van verschillende lichtkleuren, meer gerichte verlichting op de schappen en lichtkleuren welke voedsel aantrekkelijker eruit laat zien. U kunt tegelijkertijd de verkoop verhogen en de energiekosten reduceren.