x

Would you like to switch to:   English ?

Search icon
Search icon

Request a quote

Tokheims minibox is een tankstationbeheersysteem op instapniveau dat perfect geschikt is voor de kleinere bemande tankstations. Met de gebruiksvriendelijke industriële hardware kunt u een tankstation met maximaal 8 verdeelzuilen managen door moeiteloos verbinding te maken met Tokheims kaartbetalingsoplossingen.

Verbinding maken met Crypto VGA

Minibox biedt een toegangspoort om de bekende Tokheim familie van outdoor betaalterminals, Crypto VGA, te verbinden met een reeks van debit-, credit- en fleetcard hosts. Het Crypto VGA assortiment omvat stand-alone, geïntegreerd in de verdeelzuil, en outdoor betaalterminals met bankbiljet-acceptor.

Meer over Crypto VGA

Tokheim

Eenvoudige en effectieve hardware

Minibox is een compacte oplossing voor eenvoudige installatie op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Hij wordt geleverd met een 12″ kleurenscherm, geïntegreerd toetsenbord en touchpad-muis als standaard. De beheerder van het tankstation kan eenvoudig de benodigde applicaties activeren om het tankstation via een .NET-platform te beheren. Rapporten kunnen snel in een professioneel formaat geëxporteerd en afgedrukt worden.

Beveiliging waarop u kunt vertrouwen

De Minibox is MID-gecertificeerd. Dit betekent dat u gerust kunt zijn dat uw brandstof correct wordt gemeten en dat uw gegevens in een beveiligd proces worden verwerkt.